niedziela, 24 lipca 2016

Szczodry lipiec




















6 komentarzy:

  1. Lubicie boberek? Bób znaczy się? Pastę z bobu robisz?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Uwielbiam bób, a Jacek twierdzi, że to jest pasza i nie tyka. Pasty nie robiłam nigdy, muszę wreszcie spróbować.

      Usuń
    2. Spróbuj z kminem rzymskim,oliwą, czosnkiem, grubą solą i pieprzem.Można dodać jajko. I zblenduj wszystko.Pycha!
      P.S.Chyba założę bloga kulinarnego.

      Usuń
  2. Uroda warzyw i owoców jest niezwykła. Niby taka codzienność, a jednak urokliwa. Czy taki niebieski stół stoi w kuchni Tymianka i na nim powstają wzruszaczowe smakołyki?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Niebieski stół stoi na zewnątrz i służy fotograficznie. W kuchni jest żółty, ale opanowały go koty, więc też się go fotografuje, a do prac kuchennych pozostaje mało fotogeniczny blat;-)

      Usuń
    2. Mnie się też podoba ten niebieski stół. Sama malowałaś?

      Usuń